SEK
SvenskaSvenska
1

Om Oss

Lär känna vårt företag bättre

EasyParts

Varför Oss?

Välkommen till vår onlinebutik. Vi är ett företag som specialiserar sig på försäljning av alla typer av plåtreparationsdelar för personbilar, skåpbilar och terrängfordon. Vi utökar dock ständigt vårt utbud, och nu kan du hitta sådana delar som kylargrillar, baklampor och sidolister för skåpbilar.

Vi har varit närvarande på den europeiska marknaden sedan 2014.

Vårt erfarna team av anställda ser alltid till att var och en av våra kunder är nöjd efter att ha gjort ett köp och vill återvända till oss. Vi har skapat vår butik så att shopping är angenämt och lätt att genomföra, helt enkelt enkelt! Vi behandlar varje order individuellt och försöker uppfylla den snabbt. Om du har några frågor, vänligen kontakta oss och vi önskar dig lyckad shopping!

Hög Kvalitet

Vi ser till att varje produkt i vår onlinebutik är av högsta kvalitet. Vi erbjuder reparations- och karosseridelar från beprövade leverantörer som varit involverade i tillverkning av bildelar i åratal.

Vi utvidgar ständigt vårt sortiment så att varje kund kan hitta en kaross som passar till hans bil.

Professionell Service

Easy Parts utmärks av erfarna specialister. Vi har specialiserat oss på reparationer och karosseriarbeten för att alltid kunna erbjuda våra kunder den bästa rådgivningen.

Målet för varje anställd är att göra konsumenterna nöjda, så att de återvänder till vår onlinebutik i framtiden.

Snabba Leveranser

Vi vet hur viktig tid är. Vi vill hjälpa våra kunder att återgå till det normala så snabbt som möjligt så att de kan njuta av sina bilar.

Vi vill att varje beställning ska utföras så snabbt som möjligt, därför skickar vi paket inom en arbetsdag efter att beställningen har lagts.